Beats spustili svoju vlastnú službu na sťahovanie a streamovanie hudby

Značka Beats by Dre je celosvetovo známa vďaka štýlovým slúchadlám, ktoré v podstate spustili vlnu dizajnových slúchadiel na bežné nosenie. Tie si získali srdcia miliónov fanúšikov aj napriek vysokým cenám, a tak sa ponuka rôznych druhov slúchadiel či reproduktorov neustále rozrastá. Najnovšie sa do portfólia tejto značky pridáva ďalší produkt úzko previazaný s hudbou – streamovacia hudobná služba Beats Music. Jej cieľom je konkurovať službám ako napríklad Spotify či iTunes Radio od Apple. Beats Music kombinuje slobodu neobmedzeného sťahovania desiatok miliónov piesní a zároveň streamovania tej správnej hudby v ten správny okamih. Po zadaní vašej polohy, aktuálnej činnosti, spoločnosti a štýlu, na aký máte chuť, dokáže aplikácia vygenerovať nekonečný playlist ušitý na mieru.

Štandardné predplatné stojí 9,99 USD mesačne, za čo získate neobmedzené sťahovanie albumov (aj na offline prehrávanie) a neobmedzené streamovanie, samozrejme, bez reklám. Zákazníci amerického mobilného operátora AT&T navyše môžu získať za 14,99 USD mesačne túto službu pre celú rodinu. Aplikácia je k dispozícii zadarmo v americkom App Store. Beats Music nie je zatiaľ na Slovensku oficiálne k dispozícii. Možnou alternatívou je Spotify, hudobná streamovacia služba, ktorá je od konca minulého roka dostupná aj na našom trhu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.