Beats predstavili novú generáciu obľúbených slúchadiel Solo 2

Beats využili zvýšenú pozornosť médií vyplývajúcu z ich akvizície Applom na to, aby predstavili druhú generáciu obľúbených slúchadiel Solo. Tie sú základným modelom náhlavných slúchadiel Beats a akousi menšou a lacnejšou alternatívou k ikone značky, modelu Studio. Vďaka nižšej cene sú však zároveň aj najpredávanejšími náhlavnými slúchadlami spoločnosti. Beats Solo 2 by mali byť oproti predchádzajúcej generácii lepšie vo všetkých smeroch. Po zvukovej stránke v správny moment stále poskytnú dostatok bassov, avšak zvuk je celkovo vyváženejší a viac priestoru dostali aj výšky. Dizajn je inšpirovaný modelom Studio, ktorý bol taktiež nedávno aktualizovaný. Nie sú tu viditeľné žiadne skrutky, materiály sú kvalitnejšie, komfortnejšie a pôsobia luxusnejšie ako u predchodcu. V oblasti pohodlia sa však nezlepšili a nemusia sadnúť každému. Viac o nových slúchadlách Solo 2 priniesli stránky Engadget, ktorých redaktori si ich už mali možnosť vyskúšať.

Tento model je zrejme aj posledným, ktorý vznikol v ešte samostatnej spoločnosti Beats v spolupráci s dizajnovou spoločnosťou Ammunition. Spolupráca s touto spoločnosťou sa akvizíciou Applom končí, v budúcnosti bude dohliadať na dizajn a marketing Apple.

Slúchadlá sa v USA začnú predávať 1. júna za rovnakú cenu ako predchádzajúca generácia, teda 199 USD. U nás sa dá očakávať cena 199 EUR.

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.