Apple výrazne rozšíril zoznam krajín, kde sú dostupné iBooks učebnice a iTunes U Course Manager

Apple prostredníctvom tlačovej správy oznámil rozšírenie dostupnosti interaktívnych elektronických učebníc pre iOS do nových krajín. Zoznam krajín, kde sú iBooks učebnice k dispozícii, sa tak rozšíril na 51. iBooks učebnice menia zaužívaný spôsob vzdelávania a prinášajú nový, interaktívny zážitok z učenia sa. Nový spôsob prezentácie učebných materiálov uľahčuje a zároveň zatraktívňuje vzdelávanie. Z titulov využívaných aj u nás nájdete v ponuke napríklad interaktívnu verziu obľúbenej učebnice angličtiny “Headway Pre-Intermediate: od Oxford University Press (17,99 EUR).

Rozšírenie sa dotklo aj iTunes Course Manager, ktorý uľahčuje zdieľanie vedomostí a literatúry učiteľov so svojimi študentmi. Samozrejme, nechýba ani možnosť sprístupniť materiály celosvetovo prostredníctvom iTunes U. Týmto spôsobom sa Applu podarilo vytvoriť svetovo najrozsiahlejšiu online ponuku bezplatného obsahu na vzdelávanie, pričom obsah pochádza od popredných inštitúcií, škôl a univerzít.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.