Apple vydal iOS 8.1.2, rieši problémy so zvoneniami

Apple vydal aktualizáciu mobilného operačného systému iOS 8.1.2, ktorá prináša riešenie problémov, ktoré mali niektorí používatelia so zvoneniami. Problém sa prejavoval tak, že zvonenia zakúpené cez iTunes Store zmizli z iOS zariadení. Ak sa vás tento problém týka, stratené zvonenia môžete obnoviť tak, že navštívite tieto stránky: „itunes.com/restore-tones“: http://itunes.com/restore-tones. iOS 8.1.2 okrem toho neprináša podľa oficiálneho popisu žiadne ďalšie zmeny. Jej vydaniu nepredchádzalo ani testovanie vývojármi. Aktualizáciu môžete sťahovať priamo cez iOS zariadenia.

komentárov
  1. Kde sú zlaté časy iOS 6, 5, 4…. Teraz chyba za chybou. Späť Forstal hneď. Len ten nebol inej orientácie tak sa im nehodil do partie. Pre mňa asi už len Nexus 6.
    Nikdy by som nebol veril, že raz budem chcieť telefón z Androidom…

    0
    0
  2. ..keby sa radšej preberú a povolia downgrade na iOS 7.xx aspoň na 4S-ko.. je to takmer nepoužiteľné.. chápem že by chceli aby majitelia 4S prešli na novšie ale.. s takýmto prístupom už ako ďalší telefón iPhone rozhodne nebude nech je akýkoľvek… a to som iOvca jak vyšitá :))

    0
    0
  3. Iwo ty prosim ta nezavadzaj ludi, moj syn ma 4S a 8.1.2 mu ide uplne perfektne. Viem ze tajne tuzis po iOS, ale musis si aj nadalej vystacit so svojim BlbDroidom…

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.