Apple vydal aktualizáciu iOS 7.1.1, prináša opravy chýb

Apple sprístupnil najnovšiu aktualizáciu pre iOS zariadenia, iOS 7.1.1. Na rozdiel od predchádzajúcej veľkej aktualizácie iOS 7.1, táto verzia prináša len opravy známych chýb. Zlepšuje senzor odtlačkov prstov Touch ID, rieši možné problémy s odozvou klávesnice a odstraňuje problémy s používaním Bluetooth klávesníc pri spustenej funkcii VoiceOver. iOS 7.1.1 môžete sťahovať priamo cez iOS zariadenia, prípadne cez iTunes.

komentárov
  1. @Kebcat: si povypinaj niektore zbytocne nevyuzite lokalizacne sluzby a mobilne data pre nevyuzivane aplikacie a stlac 2x home button a potiahnutim prsta hore si poukoncuj aplikacie beziace v pozadi.. mne vydrzi na baterii 5C bez nabijania 3 dni ;-)

    0
    0
  2. …chcem len toľko povedať ale to je len môj názor na iPhone 5 za batériu sťažovalo sa veľa ľudí na výdrž batérie ale mne sa zdá,že to bola batéria vyrobená presne na 2 roky aj mne to bralo 3 až 4 % ale aj viacej ako náhle som po ukončení 2 rok. vymenil batériu tak mi vydrží aj 3 dni za noc 2-3 % je to super a pri sem tam telefonovaní a pozeraní mail výdrž batérie je 2-3 dni ANO je to tak JE TO ICH PROBLEM NIE NAS no škoda.

    0
    0
  3. okrem výdrže baterky mi iPhone5 min. 3-4x denne na zopár desiatok sekúnd zamrzne. (čo predtým sa mi stalo max. 1x ročne)

    0
    0
  4. @kamo: ja len, ze na Androidoch su defaultne povypinane rozne funkcie, ktore zeru bateriu a preto dlhsie vydrzia, ale ak sa to povypina na iPhone, tak ma vydrz tiez tie 2-3 dni v pohode :-)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.