Apple vracia úder – zverejnil príručku, ako prejsť z Androidu na iPhone

Po mnohých príručkách a nástrojoch, ktoré majú uľahčiť prechod bývalým používateľom iOS na Android, vracia Apple úder. S novou ponukou iPhonov má Apple veľkú šancu pritiahnuť používateľov Androidu, ktorí sa neboli ochotní zmieriť s malým displejom ponúkaným iPhonom 5s, 5c a staršími. Teraz sú k dispozícii hneď dva modely s uhlopriečkami, ktoré sú v súlade s dnešnou ponukou na trhu smartfónov – iPhone 6 so 4,7″ a iPhone 6 Plus s 5,5″. Aby bol prechod z Androidu na iOS čo najjednoduchší, zverejnil Apple podrobnú príručku, ktorá vás krok po kroku prevedie všetkými úkonmi potrebnými pre prenos dát zo starého telefónu na nový iPhone. Prenesiete tak svoje e-mailové účty, kontakty, kalendáre, fotografie a videá, hudbu, knihy a dokumenty, a ďalšie. Pre uľahčenie prenosu dát odporúča Apple aplikáciu Copy My Data. Kompletná príručka je k dispozícii na týchto stránkach.

Predobjednávky iPhonov 6 prekonali doterajšie rekordy, rovnaké očakávania sú aj v súvislosti so zajtrajším oficiálnym spustením predaja. Až neskoršie štatistiky však ukážu, koľko používateľov sa Apple podarilo prilákať od konkurencie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.