Apple už predal za sedem rokov päťsto miliónov iPhonov

Predaje iPhonov rastú každým rokom. Svedčia o tom kontinuálne zlepšenia jednotlivých kvartálov pri medziročnom porovnaní. V súčasnosti sa už dá s istotou povedať, že sa Apple podarilo prekonať hranicu 500 miliónov predaných iPhonov. Na dosiahnutie tejto hranice stačilo telefónu, ktorý zmenil celé odvetvie, len sedem rokov. Apple síce prekonanie tejto hranice oficiálne neoznámil, no čísla ho potvrdzujú. Už na konci minulého kvartálu Apple oznámil 472 miliónov predaných iPhonov. O pár dní tu máme koniec ďalšieho kvartálu, v ktorom sa predalo vyše 38 miliónov kusov. Predošlý, sviatočný štvrťrok sa Apple dokonca podarilo dosiahnuť nový rekord, až 51 miliónov predaných iPhonov. Hranicu 500 miliónov predaných kusov sa podarilo prekonať pravdepodobne už okolo 8. marca.

komentáre
  1. Celkem brutální číslo. :) Zajímalo by mě, jak by vypadala ta hromada, kdyby se všechny ty iPhony sesypaly na jedno místo. :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.