Apple už pracuje na iOS 8.0.2, ostatným odporúča reinštalovanie iOS 8

Apple stiahol aktualizáciu iOS 8.0.1 už krátko po jej vydaní kvôli problémom, ktoré spôsobila majiteľom nových iPhonov. Niektorým sa už nepodarilo pripojiť na mobilnú sieť alebo im prestalo fungovať Touch ID. V tejto súvislosti Apple zverejnil nový podporný dokument, v ktorom priznáva chyby spôsobené aktualizáciou iOS 8.0.1, a zároveň ponúka dočasné riešenie – opätovné nainštalovanie iOS 8. Podrobný postup nájdete priamo na oficiálnych stránkach. iOS 8.0.2 by malo byť s riešením chýb k dispozícii už v najbližších dňoch.

AKTUALIZÁCIA: iOS 8.0.2 je už k dispozícii na stiahnutie a prináša obsah totožný s iOS 8.0.1 avšak bez problémov s pripojením na sieť a Touch ID na iPhone 6 a 6 Plus. Apple sa za problémy ospravedlnil.

komentárov
  1. Dnes som inštaloval IOS 8, trochu z obavami po prečítaní rôznych recenzií na môj iPhone 4S a musím povedať, že som urobil dobre. Sú to len hlúpe reči. IOS 8 beží úplne perfektne, hádam lepšie ako IOS 7 a nezaznamenal som najmeší problém. Odporúčam! :-)

    0
    0
  2. mam iOS 8.0.2 na iPhone 5s. Instaloval som nie ako update, ale cista instalacia z DFU modu a nanovo nastaveny iPhone. Musim povedat, ze v 8.0.2 pravdepodobne poriadne zapracovali na baterke. Na iOS 7 mi baterka vydrzala cca 2 dni, niekedy aj menej. Na 8.0.2 uz ficim 3 den (2dni 14 hod) a este stale mam 35% :-)

    0
    0
  3. Niekedy ked zruším hovor a idem ho hneď vytočiť tak nereaguje dotyk musim telefón zamknúť a znova odomknúť a až potom to ide

    0
    0
  4. Aj ja niekedy ho musím zamknúť a až potom mi reaguje display, normálne mi zamrzne obrazovka, to sa predtým na iphonoch nestavalo

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.