Apple údajne uvedie nový 8 GB model iPhonu 5c

Apple sa síce stále snaží presadiť iPhone 5c prostredníctvom rôznych reklamných kampaní, avšak čísla sú pre spoločnosť zrejme sklamaním. iPhone 5s sa napriek vyššej cene predáva niekoľkonásobne viac ako iPhone 5c. Jeho cena zrejme nie je dosť nízka, a funkcie, o ktoré je oproti 5s ochudobnený, zrejme prevážia cenový rozdiel. Tak či onak, reklamná kampaň situáciu zrejme nevyrieši. Podľa najnovších správ sa však Apple možno vydá inou cestou. Mal by totiž na trh uviesť 8 GB verziu iPhonu 5c. Tá by mala byť dostupná vo všetkých farbách. Nižšia kapacita by mala umožniť urobiť z iPhonu 5c ešte lacnejší telefón. V kombinácii s rôznymi ponukami mobilných operátorov by práve toto mohla byť cesta zvýšenia jeho predajov.

Pomôže lacnejší model s 8 GB zvýšiť predaje iPhonu 5c? Zdroj: Engadget

komentáre
  1. Nemyslim si, ze je to dobry krok ak ta cena nebude radikalne nizsia.
    Dnej je 8GB dost malo, kedze nie je mozne si pamat rozsirit napr. SD kartou.

    0
    0
  2. Čiže sa vydávajú cestou o ktorej by Steva Jobsa ani len nenapadlo uvažovať. To je tak keď firmu začnú viesť obchodníci namiesto vizionárov. Apple manažmentu by som poradil ešte viac rozbiť produktové portfólio značky aby to bolo čo najviac neprehľadné a cenu by rozhodne pomohlo znížiť aj masívnejšie použitie lacných vŕzgajúcich plastov a náhrada gorilaglass za plast. Keď poskriabete aspoň budete donútený si ho dať v servise za draho vymeniť.

    0
    0
  3. A to je načo dobré? Veď nahrá 2 videá a má plnú pamäť.. Od 5ky vyššie už je aj 16gb celkom nepostačujúce…

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.