Apple údajne predstaví väčší iPad začiatkom roka 2015

Popri nových iPhonoch, náramkových zariadeniach či Apple TV sa v súvislosti s budúcimi plánmi špekuluje aj o tom, že Apple predstaví väčší iPad, pravdepodobne pod názvom iPad Pro. Podľa stránok Bloomberg by mal byť tento 12,9-palcový iPad uvedený začiatkom roka 2015. Prvé špekulácie o takomto iPade prišli už v roku 2013 a očakáva sa, že by mal mať displej s vysokým rozlíšením približujúcim sa Ultra HD (4K). Dizajnovo by mal zapadať do ponuky iPadu Air a iPadu mini. iPad Pro by bol ideálnym pre korporátnych zákazníkov, na ktorých sa teraz Apple v spolupráci s IBM sústredí, a mohol by pomôcť zvrátiť klesajúce predaje tabletov.

Takto by mal vyzerať väčší iPad Pro po boku iPadu Air a mini podľa MacRumors.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.