Apple údajne na WWDC predstaví high definition audio pre iOS a lepšie slúchadlá

Nové správy naznačujú, že Apple plánuje s iOS 8 priniesť prehrávanie hudby v high definition, teda vyššej kvalite ako doposiaľ. Piesne v tejto novej, vyššej kvalite, by mali byť predstavené na WWDC 2014, a dostupné budú cez iTunes Store. Hudobnú knižnicu vo vyššej kvalite by mala sprevádzať aj vylepšená verzia In-Ear slúchadiel. iOS 7 v súčasnosti nepodporuje v štandardnej Music aplikácii prehrávanie 24-bitových skladieb ani skladieb so vzorkovaním vyšším ako 48 kHz.

V kontexte akvizície spoločnosti Beats, ktorá stojí práve na predaji imidžových slúchadiel a najnovšie aj ponuke streamovania hudby, nie je zameranie Apple na hudbu prekvapivé. Vzhľadom na to, že akvizícia tejto spoločnosti ešte nebola oficiálne potvrdená, je však nepravdepodobné, aby prechod na high definition hudbu stihol čerpať z Beats. Konferencia WWDC 2014 začína už 2. júna a zameraná by mala byť predovšetkým na nové verzie iOS a OS X.

komentáre
  1. tie sluchadla budu aj tak grc.
    co som chcel ale povedat je, ze konecne zacina apple rozmyslat.
    uvital by som takisto upgrade ipodu classic (prehravat by to mao vsetky hlbky aj vzorky a tym by sa mala navysit aj pamat)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.