Apple spustil masívnu kampaň na podporu boja proti AIDS prostredníctvom Product (RED)

Apple je známy ako najväčší prispievateľ na boj proti AIDS prostredníctvom organizácie Product (RED). Svojou troškou môžete k dobrej veci prispieť aj vy, stačí, ak si od Apple kúpite ktorýkoľvek z červených produktov Product (RED) – v súčasnosti sú v ponuke napríklad puzdra, iPody či slúchadlá Beats. Okrem tejto celoročnej podpory však teraz spustil Apple masívnu kampaň, ktorej súčasťou sú aj Apple Online Store a App Store. Všetky výťažky z predaja položiek z iTunes Store, ktoré sú zapojené do kampane, ako napríklad hudba či aplikácie (vrátane obsahu v nich), pôjdu na podporu globálneho fondu boja proti AIDS. Do tohto fondu popotuje aj časť výťažkov zo všetkých predaných produktov Apple, ktoré sa predajú 1. decembra. Podrobnosti nájdete na oficiálnych stránkach, rozšírenú verziu ponúkajú české stránky, keďže v ČR je k dispozícii aj Apple Online Store.

komentáre
  1. Paci sa mi tato kampan, RED vykazuje realne vysledky a velmi rad to 2.decembra, kedy pojdu % z kazdeho predaneho vyrobku, podporim nakupom puzdra na iphone

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.