Apple si uťahuje z imitovania Samsungu v novej tlačenej reklame

Marketingová kampaň Apple sa najnovšie sústredí na environmentálne aktivity spoločnosti a oslavy dňa Zeme. Pri tejto príležitosti si však Apple našiel príležitosť na to, aby si mohol vystreliť z konkurencie. Slogan najnovšej tlačenej reklamy je jasný: „Sú nápady, ktoré by mali kopírovať všetky spoločnosti“ (There are some ideas we want every company to copy.) Apple tým naráža na svoje environmentálne aktivity a všetky opatrenia, ktoré robí v záujme ochrany životného prostredia. V záujme prírody Apple chce, aby tieto nápady imitovala aj konkurencia. Ako vieme, z imitovania ostatných nápadov veľmi nadšený nie je, o čom svedčí aj množstvo súdnych sporov.

Environmentálna kampaň Apple sa už objavila aj v tlači. Zdroj: Cnet

komentáre
  1. “v záujme ochrany životného prostredia.” A ako chráni to prostredie tak že každy rok predstavuje nove modeli s minimálnymi zemnami a staršie zariadenia umyselne spomaluje tým vytvára nerecyklovateľný odpad ?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.