Apple predstaví nový iPhone 9. septembra

Niekoľko renomovaných serverov ako Re/code, The Wall Street JournalBloomberg potvrdilo, že Apple má na 9. septembra naplánované veľké podujatie. V tento deň zrejme po prvý raz uvidíme nový iPhone 6 so 4,7-palcovým displejom, tenším a ľahším telom, lepším fotoaparátom a výkonnejším procesorom Apple A8. Je možné, že bude zároveň predstavený aj väčší model s 5,5-palcovým displejom, ktorý by však mal byť dostupný o niečo neskôr. 4,7-palcový model by sa však mal začať predávať už krátko po predstavení, pravdepodobne v piatok 19. septembra. Podobne Apple postupoval aj pri predchádzajúcich generáciách iPhonu.

komentárov
  1. stale nechutny ios7/8. To je dovod preco som si nekupil dalsi device – nemal by som z neho radost. Takto kupim len to co nutne potrebujem

    0
    0
  2. To vyzera ako Android – cim vacsi displej, tym dalej ikony od seba.:-) Nejak sa mi nechce verit, ze iOS tiez nevie vyuzit velky displej. Uvidime:-) Kazdopadne je velmi skaredy.

    0
    0
  3. Ľudia, kľud! Vždy, keď mal byť predstavený nový iphone, tak to bolo rečí tipu: “Grc, h…o, nekúpim si ho,..” A čuduj sa svetu, každý nový iphone chcú všetci a každý nový iphone láme rekordy v predajnosti.
    To isté iOS, kopa rečí pre nič a nakoniec je to naj OS v telefónoch. Ľudia už od radosti nevedia, čo chcú. V telefónoch by chceli pomaly aj vodotrysk a keď ho dostanú, tak ho nik nepoužíva.

    0
    0
  4. 2Michal: iOS je naj OS v telefonoch pre teba, pre mna to je bez debaty WP :-) (aj vzhladom na tie drobne nedostatky a rozdiely, co vidim denne na viacerych iP5 okolo mna)

    0
    0
  5. Pravdupovediac sa bojim co pride! Podla mna ten vacsi iPhone typu “NOTE” je total pcvina!!! Doteraz si nemozem zvyknut na ten 7iOS total grc spomalene cele zleeeeeeee skaredeeee! Pockam urcite co bude ale do vacsieho nepojdem na 10000%!!! Ipad – air, mini, micro, nano, fair. iPhone – 1,2,3,4,5C,6C, mini, micro, biggy….Šťevo sa otáča v hrobe;D

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.