Apple Passbook už podporuje aj Windows Phone 8.1

Apple predstavil svoju digitálnu peňaženku Passbook, ktorá slúži na uchovávanie rôznych cestovných lístkov, kupónov, darčekových kariet, potvrdení o ubytovaní a mnoho ďalšieho, spolu s iOS 6. Podpora Passbooku sa odvtedy pomaly rozširuje, avšak nedá sa hovoriť o nejakom výraznom úspechu. O to prekvapivejšia je správa, že najnovšia verzia Windows Phone 8.1 pre vývojárov obsahuje zabudovanú podporu pre Apple Passbook. Windows Phone 8.1 automaticky konvertuje dáta z Apple Passbook a zobrazí ich v zabudovanej aplikácii Microsoft Wallet. Aj keď tým odpadnú niektoré funkcie fungujúce len pod iOS, konvertované dáta bez problémov fungujú aj na Windows Phone 8.1.

„Windows Phone 8.1 natívne podporuje Apple Passbook. Používam to na letenky. Funguje to perfektne.“ Zdroj: Twitter (@tomwarren)

Využili ste niekedy digitálnu peňaženku Passbook? Ak áno, na čo? Ak nie, prečo? Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými v diskusii pod článkom.

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.