App of the Week: stiahnite si Pac-Man zadarmo len tento týždeň

Legendárnu hru Pac-Man nepozná málokto. Niet preto divu, že si svoju cestu našla aj na iOS zariadenia. Klasika od Namco Bandai nadväzuje na originál a ponúka aj osem nových bludísk vrátane bonusových módov bez duchov. Samozrejme, vašou úlohou je zjesť všetko ovocie v bludisku a zároveň sa vyhnúť duchom. Pac-Man sa do App Store dostal v roku 2011, no odvtedy nikdy nebol k dispozícii zadarmo. Ak si teda chcete pripomenúť túto klasiku, stiahnite si ju, kým je v rámci Apple akcie App of the Week k dispozícii zadarmo.

komentáre
  1. ZADARMO????? len si to stiahnete, rychlo zistite ze zadarmo je len 1 plocha, z ostatnych len demo a kooopec mikrotransakcii okrem zakupenia plnej verzie,…….teda vsetkych plôch

    Takuto da sa povedat plne platenu hru este Appple na “App of the Week” neponuklo…..hla aj oni idu dole vodou, potom sa im lahko chvali kolke prachy a aky velky zisk v AppStore ziskali v tom ktorom roku!!!

    Je to hamba, kedze sa tam maju ponukat hry zadarmo dat tam toto!!

    0
    0
  2. branok…..diky, chyba – necitala som to po sebe, no v rychlosti a v rozcarovani nad clankom mi to uniklo presne ako slovo APPPle, preco si aj na tuto chybu nepoukazal? Alebo ty si absolutne neomylny????

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.