Age of Empires: World Domination pre iOS už toto leto

Age of Empires patrí k najpopulárnejším strategickým herným sériám v histórii. Majiteľov iOS zariadní preto určite poteší správa, že najnovšie pokračovanie, World Domination, príde na iOS už toto leto. Správa je v súlade so špekuláciami z leta minulého roka, podľa ktorých Microsoft plánuje priniesť na iOS hneď niekoľko svojich herných sérií z PC a Xboxu, pričom práve Age of Empires mala byť prvou. Hráči si v Age of Empires: World Domination budú môcť vybrať, či chcú hrať za Frankov, Húnov, Keltov alebo Vikingov na ceste za mocou v multiplayerových bitvách.

Age of Empires: World Domination očakávame na iOS už toto leto. Hra by mala byť podľa pôvodných špekulácií prístupná zadarmo v rámci modelu free-to-play.

Akú hru z Xboxu alebo PC by ste na iOS privítali najradšej?

komentáre
  1. radsej zaplatit 7 eur na iOS za plnohodnotnu hru ako hrat hovadinu zadarmo ktora bude od vas brat len peniaze za doplnky a aby ste hrali dalej

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.