Vývojári musia od februára optimalizovať svoje aplikácie pre iOS 7

Väčšina vývojárov už v súčasnosti dobrovoľne optimalizovala svoje aplikácie pre najnovšiu verziu iOS 7, no od budúceho roku to budú musieť robiť povinne. Presnejšie, od 1. februára 2014, budú môcť vývojári do App Store vkladať nové aplikácie len vtedy, ak boli vytvorené v najnovšej verzii Xcode 5 a optimalizované pre iOS 7. Toto obmedzenie sa vzťahuje aj na aktualizácie aplikácií, ktoré už v App Store sú. Okrem príjemnejšieho používateľského zážitku z nového dizajnu toto opatrenie by malo zlepšiť aj spoľahlivosť aplikácií. iOS 7 je už nainštalovaný na viac ako troch štvrtinách všetkých aktívnych iOS zariadení.

komentáre
  1. Každým použitím iOS7 sa vo mne uloží vrstvička hnusu a odporu k tomu user interface.
    Pre mna to ovládanie nie je vôbec intuitívne a mnohokrát sa zastavím, kým tuknem na nejaký znak ničím neoddeleny od iných.
    Graficky je to celé hnusne pre mna.
    Zrejme aj pre mnohých iných. Tie vrstvičky hnusu spôsobujú, že raz sa to zlomí vo mne a kľudne si kúpim niečo s Androidom.
    Z iPhone sa stala taká mala škaredá krabicka, stratilo sa to kúzlo veci. A to som mal všetky iPhony už od dvojky.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.