Výroba iPhonu 5S začne už tento mesiac

Po špekuláciách o tom, že Apple sa už v minulom mesiaci pripravoval na masovú výrobu iPhonu 5S, prichádzajú najnovšie správy zo stránok AllThingsD, podľa ktorých Apple plánuje spustiť hromadnú výrobu iPhonu 5S už koncom tohto mesiaca. Úvodné skladové zásoby však budú zrejme kvôli obmedzeniam na strane výrobcov nedostačujúce, avšak s postupom času by sa to malo zlepšiť. Spúšťanie výroby iPhonu 5S je v súlade s rastúcim počtom uniknutých fotografií jednotlivých súčiastok iPhonu novej generácie.

komentárov
  1. Vážený Aplle
    Za tú horibilnú sumu za Telefónik, by mali byť vady na zariadení skor výnimkou ako pravidlom.
    A ešte niečo….pokiaľ mi známe je, tak k špičkovému a brutálne drahému zariadeniu by sa patrilo pridať aj solídnejšie slúchadlá….

    To by sa na (ipod & phone) naozaj patrilo!!!
    L

    0
    0
  2. Vážené Vaše meno skuste si kupit iPhone a pouzivat a potom po par rokoch pisat pripomienky a nie tak ako teraz len podla obrazkov a podla jedna pani povedala.

    0
    0
  3. Vazeny Vase meno, chyby su dnes aj pri velmi drahych veciach bezne. Zoberme si auta, kde za auto mozte vysolit vklude 100tis EUR a je dost bezne, ze sa kazie, su chyby atd. Takze ak si niekto chce kupit bezchybne spracovany telefon, ma na vyber napriklad Vertu, ale tiez by som ruky do ohna zanho nedal, takze trosku objektivnejsie nabuduce.
    Co sa tyka sluchadiel, aky je s nimi problem? Na to, ze su to zakladne sluchadla hraju dost dobre. Ak chce niekto zvuk na urovni, vzdy si musi kupit ine, teda nikdy sa neuspokoji so zakladnymi.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.