Unikátny červený Mac Pro a zlaté slúchadlá si zrejme kúpil tvorca iPodu

Koncom novembra sa v charitatívnej aukcii vydražili unikátne produkty z dizajnérskej dielne Jonyho Ivea, okrem iných aj červený Mac Pro a zlaté slúchadlá Apple EarPods. Výťažky z predaja týchto unikátnych produktov, jediných svojho druhu na svete, poslúžia charitatívnej organizácii (RED), ktorá sa zameriava najmä na boj s AIDS. Jej najväčším prispievateľom je Apple, pričom tým to nekončí. Podľa všetkého totiž spomínané dva produkty kúpil Tony Fadell, ktorý síce už v súčasnosti nie je v Apple, no navždy s ním bude spojený vďaka tomu, že stál pri vzniku prvého iPodu. Dôkazom toho, že práve on kúpil červený Mac Pro za 977 000 USD a zlaté slúchadlá EarPods za 461 000 USD, sú fotografie uvedené nižšie. Tony Fadell po odchode z Apple založil svoju vlastnú spoločnosť Nest, ktorá je známa vďaka inteligentným termostatom a detektorom dymu.

Tony Fadell a zlaté slúchadlá Apple EarPods za takmer pol milióna USD. Zdroj: Twitter @kevinabosch

Fotku s červeným Mac Pro nájdete v pokračovaní článku. Tony Fadell kúpil červený Mac Pro zlaté slúchadlá *** Tony Fadell a červený Mac Pro za takmer milión USD. Zdroj: Twitter @kevinabosch

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.