Telefóny Samsung predbehli iPhone v hodnotení spokojnosti zákazníkov

American Customer Satisfaction Index (ACSI) zverejnil výsledky prieskumu spokojnosti zákazníkov s desiatimi najpredávanejšími smartfónmi v USA. Dvom telefónom od Samsungu — Galaxy S III a Galaxy Note II — sa podarilo získať lepšie hodnotenie ako telefóny od Apple, ktoré sa umiestnili hneď za nimi s podobnými výsledkami. Kompletné poradie a bodové ohodnotenie vidno na obrázku nižšie.

V celkovej spokojnosti zákazníkov s výrobkami firiem sa Apple umiestňuje na prvom mieste už niekoľko rokov. Samsung sa mu však aj v tejto kategórii pomaly približuje.

komentárov
  1. Zas v tom bude niaka zrada , nieco ako ked samsung podvadzal pri benchmarkoch alebo ako zaplatil studentov aby hejtovali HTC mobily a vyzdvihovali smasung ….

    0
    0
  2. iPhone mi sedi omnoho lepsie ako android telefony ale keby ho mam porovnat s note 2, iPhonu by som dal 70% a note dvojke 95%. Tych 25% robi baterka kedze iphone mi pri beznom pouzivani vydrzal den, den a pol, note 2 vydrzi 3 – 4 dni. Keby vsak teraz vydaju iPhone s konecne obstojnou vydrzou (aspon takou aku ju mala povodna 4rka), tak nevaham a idem s5 na iOS

    0
    0
  3. vsak sa to dalo cakat ipnone mam v ruke 10 min a uz sa na nom nudim ,zatial co na s4 za nenudim vobec. Iphone poskytuje len zakladne veci zatial co samsung poskytuje nadstandard. Preto za nemoze iphone vyrovnat s4 :)

    0
    0
  4. iPhone 5 stoji za prd – uz som reklamoval asi 70% z nich, lebo mali problem s 3G/2G, niektore boli od vyroby zle spracovane…

    0
    0
  5. Nechpápem, používal som android 3 roky najprv Galaxy S a potom Galaxy SIII teraz som prešiel na iPhone 5 a už nikdy by som sa nevedel vrátiť k androidu a rozhodne nie samsungu.. Každý jeden ich smartphone seká pričom iOS je úplne plynulý a to je totálne na nezaplatenie !

    0
    0
  6. Tiez som nespokojny s iPhone. Vsetci sa z neho idu pototo, ale mne uz 2x odisiel homebutton, sluchadlo chrapsti ako v jaskyni a bluetooth, ten snad ani nikdy nesiel… a to ho nemam z akcie, ale za slusnych 900 €. Takze, nikdy viac !
    Ostatne veci od apple funguje skvele, ipad, aj ipod, dokonca aj mac su genialne. Len ten iPhone…

    0
    0
  7. @Patrik: Ono ani s Windowsami sa clovek nenudi. :D :D :D Nepotrebujes mat nainstalovanu ziadnu aplikaciu a system ta zabavi cele hodiny. :D :D :D

    0
    0
  8. @Patrik: To ti na iPhone vola nekdo jiny nez na Samsung, ze se u jednoho nudis a u druheho ne? Napada me treba tvuj sef, nebo nekdo z prace -> iPhone, kamosi -> Samsung, jinak si to nedokazu vysvetlit…

    Ne vazne – je divne jak nekteri rozlisuji telefony na ty u kterych se nudi a ty u kterych se nenudi. Ja se, nenudim i bez telefonu a naopak telefon sam o sobe me nikdy nijak zvlast nepobavil. Nedelejme si z toho tamagoci.

    -p

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.