Staršie verzie aplikácií sú dostupné už aj v Mac App Store

V septembri sprístupnil Apple sťahovanie starších, ako aktuálnych, verzií aplikácií z App Storu. Príčina je jednoduchá, majitelia starších zariadení, na ktoré nechcú alebo nemôžu nainštalovať iOS 7, by inak nemohli sťahovať aplikácie z App Store, keďže mnohé podporujú už len najnovšiu verziu iOS. Vďaka možnosti sťahovať staršie verzie majú používatelia možnosť stiahnuť si najnovšiu verziu, ktorá bola ešte kompatibilná s ich systémom.

Spolu s bezplatným sprístupnením OS X Mavericks Apple prináša túto možnosť aj do Mac App Store. Ak sa teda rozhodnete zostať na staršej verzii OS X, z Mac App Store si budete môcť stiahnuť najnovšiu verziu aplikácie, ktorá ešte bola kompatibilná s vašim systémom. Apple tak zabránil situácii, že používatelia starších systémov by si nemohli sťahovať aplikácie, keďže mnohé budú kompatibilné už len s OS X Mavericks.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.