Slovenský Sygic dnes ponúka najväčšiu zľavu v histórii

Slovenský Sygic ponúkajúci navigačné riešenia nasleduje vzor amerického nákupného sviatku, Black Friday, a ponúka doposiaľ najvyššie zľavy na balíky máp. Zľavy platia pre celý svet, takže aj u nás si môžete kúpiť offline balíky máp Sygic GPS Navigation Europe a North America pre iOS a Android s 50% zľavou. Ponuka platí od dnes, 29. novembra, až do 2. decembra. Aplikácie Sygic nájdete tu.

Využívate iPhone ako navigáciu vo svojom aute? Vystačíte si s predinštalovanými mapami od Apple, alebo používate riešenia konkurencie?

komentárov
  1. 1.8.2013 bola cena za celu Europu 19,90. Sam som vtedy presiel z CE na Celu Europu nakolko mi neslo spravovat mapy v telefone. Takze isto toto nieje najvacsia zlava. Da sa to pzoriet aj na appshopper stranke (historia).

    0
    0
  2. Ludia zo Sygicu by mali zacat nieco so sebou robit, to co produkuju je niekedy az na smiech. Uzivatelske rozhranie appky je podla mna nahovno. Do coho sa v nastaveniach kuknem vidim ze je to odflaknute a radsej to vypinam. Aktualna 2min. skusenost takpovediac motivovana tymto clankom, kedze nie som v aute idem sem: Nastavenia (tie zarucene vzdy pobavia) – Oznamenia. Je tam asi9 typov oznameni a nastavuje sa pri kazdom nejaky zvuk. Pekne, ale kto si ma tie zvuky pamatat, k comu su priradene ? Pri jazde mi to vyda nejaky zvuk a mozem akurat iba rozmyslat ze co sa akoze deje. Fakt super. :D :D :D Potom hned na dalsie tuknem: Upozornenie na ostru zakrutu, rozsirene a co nevidim, citujem: “Mozete nastavit 4 druhy zakrut: mierne stredne prudke a ostre”. Pozn. Nastavujete realne len prve tri. To by rel. bolo vporiadku, pokial by nebolo dalej napisane: “Ostre zakruty zacinaju pri hornej hodnote ostrych zakrut”. :D :D :D Hodnota ostrej zakruty sa nenastavuje. :D :D :D Chlapci by si to mohli po sebe aspon precitat. Chapavejsim dojde ze je tam chyba a ako to nastavit, ale co ti ostatni. Jaaaj pomoooc. Radsej uz nejdem klikat a vypinam. Zapnem najskor o pol roka. :D :D :D Skoda kupy. A takto sa to u mna deje zakazdym ked Sygic otvorim. Za tychto par min. v Nastaveniach, mi Sygic spapal 20% kapacity baterie. :D :D :D Fakt vyborne nakodovane. :D :D :D

    0
    0
  3. Preco Vami dany link ma v ipade hadze na itunes store nie na appstore ??? Navyse v appstore SK ziadnu zlavu neukazuje stale to stoji vela :) uz horsie cenovo je na tom Navigon ktory je ale ovela presnejsi a kvalitnejsie spracovany :))

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.