Skladové zásoby iPhonu 5s sa postupne zlepšujú

Len pred týždňom prišlo spolu so spustením predaja iPadu mini s Retinou aj skrátenie štandardnej doby doručenia iPhonu 5s. Dotklo sa aj Apple Online Store v susednej Českej republike a na nový iPhone 5s si tak zákazníci museli počkať už len týždeň, maximálne dva. Situácia so skladovými zásobami iPhonu 5s sa naďalej zlepšuje a zdá sa, že Apple bude pred vianočnými sviatkami aj vďaka presunu výroby z iPhonu 5c na 5s dobre zásobený.

Teraz sa totiž v americkom Apple Online Store skrátila doba doručenia len na tri až päť pracovných dní. V českom obchode sú časy doručenia stále rovnaké, no zmeny sa zrejme už čoskoro prejavia aj tu. Skladové zásoby iPhonu 5s sa zlepšujú aj napriek tomu, že je už dostupný vo viac ako 60 krajinách. Horšie na tom sú skladové zásoby našich operátorov, kde nie je iPhone 5s pre e-shop väčšinou skladom, zásoby v predajniach závisia od konkrétnej prevádzky.

Máte už svoj iPhone 5c alebo 5s? Mali ste problémy ho zohnať?

komentárov
  1. Mám iPhone 5S a problém som nemal, bral som ho k paušálu v telekome, objednal som ho 25.10. a kuriér mi ho priniesol 31.10. Čiže tento rok pohodička aspoň u mňa. Minulý rok som mal väčší problém s iPhonom 5, pred dvoma rokmi tiež bez problémov 4S. So 4 bol tiež problém pred tromi rokmi…

    0
    0
  2. Ja som pocul, ze ludia z Alzy sa teda dost nacakaju este. Isiel by som ho z ruky do ruky kupit, ale to je predsa logicke ze si pockam asi este viacej. Taktiez som rozmyslal o kupe v Rakúsku, ale ako som pozeral tak tam tiez nic este nemali v obchodoch vsetko iba boli virtualne dodacie lehoty. No v Alze este neni ani ten datum. Ved snad do letnych prazdnin roku 2017 pride aj na Slovensko ten vysnivany iPhone 5S. :))

    0
    0
  3. V M:Zone v Ziline, vojdem do predajne, poprosim iPhone 5S, 16GB Space Grey, zaplatim a zadakujem. Vybavene. Cena este vtedy 819 EUR s DPH! Teraz myslim 799 na eshope, ale 0 ks na sklade :-(

    0
    0
  4. Zopar info:
    Alza – 16GB verzie vozia z USA (pozor, nepodporuje 2600MHz LTE, je to A1453, pre EU je urcena A1457!), ostatne jak pride (Nemecko, Britania atd.)
    Apple Reselleri – zo zaciatku UK/EU (Nemecko a pod.), obcas sa zadari aj CZ/SK verzia z ceskeho T-Mobile. Pozor, Apple partneri v SR a CR NEMAJU autorizaciu na iPhony, tie prekupuju rovnako ako ostatni odkadial sa len da.
    Co dost zamrzi je ze na ICO dostanete len rok zaruku, druhy rok ide pri vsetkych okrem operatorov a tych co prepredavaju mobily z ceskeho T-Mobile cisto na triko predajcu. Ak chcete mat istotu 2 rokov zaruky tak jedine cez operatora alebo onen prepredaj z CR TM, spoznateho podla “CZ, SK” alebo “2r záruka” v popise produktu. Tieto su vsak beznadejne rezervovane, maju ich nakontrahovane Traco, m:zone a dvaja reselleri.
    Dostupnost je u nas slaba, ofiko distribuciu maju vyhradne operatori a v CR aj online Apple store, vsetko ostatne su sedivky vratane Apple resellerov a partnerov. Cina ma holt prednost…
    PS: Ja som zohnal prvy den 5S 16GB zlaty v Telekome, mal som volny pausal… nastastie. Ostatni kamosi uz take stastie nemali…

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.