Príde vám iPhone drahý? Čo tak smartfón s Androidom za takmer 42 tisíc eur?

Pre mnohých môže byť zlatý iPhone 5s vrcholom luxusu, no pre niektorých majetnejších ľudí možno nie je dosť drahý a nápadný. Práve pre nich je určený nový smartfón od švajčiarskeho dizajnéra Alessandra Savelliho. Podobne ako pri iných telefónoch v tejto kategórii, hardvérové špecifikácie nie sú pre cieľovú skupinu dôležité. Špecifikácie preto nijak nevynikajú, telefón má 32 GB, bežné typy podporovaných sietí a Android spolu s Google aplikáciami, takže sa veľmi nelíši ani od najlacnejších smartfónov súčasnosti.

Čím sa líši sú použité materiály, pričom k dispozícii je až 11 rôznych prevedení. V ponuke nechýbajú diamanty, najdrahšie typy zlata ani krokodília koža. Tomu odpovedá aj cena a dostupnosť. Tento smartfón si môžete kúpiť napríklad v luxusnom obchodnom dome Harrods v Londýne, za cenu takmer 42 000 EUR. Viac informácií nájdete na oficiálnych stránkach.

komentárov
  1. Jednoducho aj bohaci musia mat svoje hracky, ked niekoho uspokojuje pocit ze tam ma na telefone 20 diamatov – nech sa paci.

    0
    0
  2. Fuj, ved to je skarede . Ani za normalnu sumu bezneho smartphone by som to nechcel. Skor mi to pripada ako retro placacka na muchy.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.