Predstavovanie nových iPadov bude prenášané pre médiá aj do Veľkej Británie a Japonska

Už v utorok, 22. októbra, nám v priestoroch Yerba Buena Center v San Franciscu Apple predstaví novú generáciu tabletov iPad a pravdepodobne aj iné novinky ako napríklad Mac Pro či OS X Mavericks. Podobne ako v minulosti, Apple rozposlal pozvánky aj vybraným médiám vo Veľkej Británii a Japonsku, kde budú môcť spoločne sledovať satelitný prenos zo spomínaného podujatia. V septembri bolo predstavovanie iPhonov streamované aj pre médiá v Berlíne a Pekingu, takže je možné, že tak urobí aj teraz. Živý stream budú mať na rozdiel od iPhone podujatia tentokrát aj zamestnanci v Apple kanceláriách po celom svete.

Bežní fanúšikovia si budú môcť podujatie pozrieť po jeho skončení na Apple stránkach. Zatiaľ nie je jasné, či budú mať k dispozícii aj živý prenos cez Apple stránky, Apple TV a iOS zariadenia. Počas predstavovania iPhonov v septembri táto možnosť sprístupnená nebola, avšak pri ostatnom predstavovaní iPadov v roku 2012 a pri WWDC 2013 bol živý stream prístupný pre všetkých.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.