Pozrite si všetky videá z WWDC 2013

Od skončenia WWDC 2013 už prešlo niekoľko týždňov. Aj keď ostro sledovaná je len úvodná prezentácia, počas ktorej Apple ukazuje svetu svoje novinky zo sveta softvéru a hardvéru, ňou WWDC 2013 len začína. Pre vývojárov, ktorí sa WWDC 2013 zúčastňujú, bolo pripravených množstvo ďalších prezentácií a seminárov, na ktorých mali možnosť dozvedieť sa o ďalších novinkách a možnostiach vývoja pre Apple zariadenia. Registrovaní vývojári majú videá zo všetkých seminárov WWDC 2013 k dispozícii už mesiac, no teraz sú prostredníctvom nových YouTube stránok WWDCVideos k dispozícii zadarmo pre všetkých záujemcov. Apple zatiaľ nepotvrdil, či ide o oficiálny kanál. Spolu je k dispozícii viac ako sto videí.

komentárov
  1. Tak to by ma pekne vytočilo, lebo som presne jeden z tých čakateľov. A pokiaľ ich je teda viac, tak nechápem prečo APPLE neuspokojí túto potrebu.

    0
    0
  2. Celí Keynote bol dostupný na appláckych stránkach, tak nechápem prečo si si ich “niesutam” nepozrel tam a čakáš nech ich tu niekto zavesí. Ja som to pozeral cca týždeň po.

    0
    0
  3. @all: stiahnite si z app store na iphone/ipade wwdc aplikaciu, zalozte si free developer ucet na developer.apple.com a mozete na i-zariadeni pozerat videa o 106:o)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.