Pozrite si fotky iPhonov 5C pripravených na dodanie

S blížiacim sa dátumom predstavenia nových iPhonov, ktoré by sa malo odohrať 10. septembra, sa na internete začínajú množiť fotografie, na ktorých sú údajne iPhony 5C zabalené a pripravené na dodanie. Nechýbajú detailné fotografie rozbalených kusov, kde vidno priložený návod, nástroj na vyberanie SIM karty a samotný iPhone 5C. Ako vidíte, pozadie iOS 7 bude zrejme nastavené tak, aby ladilo s farbou samotného iPhonu 5C. Nielen lacnejší iPhone 5C s plastovým telom bude k dispozícii vo viacerých farbách, farebná ponuka sa rozšíri aj pri vlajkovej lodi iPhone 5S, kde by mala pribudnúť zlatá farba šampanského. Nové iPhony by sa do predaja mali dostať ešte v septembri.

Ďalšie fotografie nájdete v pokračovaní článku. iPhone 5C prvé fotografie

iPhone 5C prvé fotografie
iPhone 5C prvé fotografie
komentárov
  1. Su to strasne fotky, dufam, ze neboli fotene z iP 5C :D
    A tiez dufam, ze na nich nie je dobre ani podanie farieb…inak sa tesim. Ak to zvladnu ponuknut POD 400e tak budem nahlas rozmyslat.

    0
    0
  2. Prečo nemohli dotykovemu ipodu pridat moznost telefonovania a bol by iphone 5C …

    Naco robit plastovy iphone v homo-duhových farba….

    0
    0
  3. Podľa mna to bude velky hit u tínedžerov… Ak bude cena do 300€, tak to budu predávať vo veľkom.. Teda hlavne kupujúci rodičia svojim deťom v usa.. Však asi kvoli tým farbam prerobili ios…

    0
    0
  4. Ak tam fuknu cenu dotych 400 euro, nevidim dovod preco by to nemalo byt uspesne. Nahodou, kupite to svojim deckam a mozete ich sledovat kde sa tulaju po skole :) Tie farby su tiez take detske.

    0
    0
  5. Haló, veď ten mobil je pre tínedžerov a mladých. Pochybujem, že si nejaký top manažéri, ako ste tu všetci, kupia takú hračku ako je iPhone. Radšej používajte svoj android telefón za necelé dve stovky a cítite sa ako páni. Fakt ma nebaví počúvať samé nadávky na iPhone. Ľudia, ktorí ho odsudzujú ho iba nevedia využiť, je to ich blbosť, nie chyba zariadenia.

    0
    0
  6. co tu rozpravate :D este si velmi dobre pamatam ked sa dostlav von iphone 4 cez bar na verejnost a kazdy tu daval aky brutalny fail, des a hruza, a potom sme si ho aj tak kupili :D

    0
    0
  7. no vyzera to naozaj velmi lacno … ako takmer vsetky smartphony dnes :(
    S tymi cenami, co tu pisete okolo 400 dolcov … toto je Apple! za 400 bude balenie :D
    Kazdopadne to nevyzera velmi revolucne, az na novy OS … myslim ze kto ma 4 alebo 5 urobi lepsie ak si pocka na dalsi model :)

    0
    0
  8. Mne sa tie farby nahodou pacia, su celkom fun. :) A … tym co sa nepacia: chyba je v nastaveni vasho farebneho profilu monitora. :D :D :D

    0
    0
  9. Mne sa ten PHON Celkom páči…
    Ale z cenou by mohli niečo urobiť…..
    Teda aspoň pre nás takých úbožiakov na Slovensku

    0
    0
  10. V bielej alebo ciernej to mozno nebude v skutocnosti vyzerat tak zle ako na tych nepodarenych fotkach. Nemam pocit ze by to vyzeralo horsie ako tie umelohmotne androidy :) nechajme sa prekvapit.
    V kazdom pripade by som aspon tu na Slovensku bral vyraz manazersky telefon s velkou rezervou. Poznam viacero “manazerov” co pouzivaju dumpfony a v lepsom pripade Nokie so Symbianom. Nic v zlom, ked to niekomu vyhovuje.. Len narazam na fakt ze telefon nie je vzdy symbolom spolocenskeho statusu.

    0
    0
  11. Vôbec neuznavam lacnejšiu verziu iPhone!!!! Apple si vždy stal za kvalitu!!! Drahé ale kvalitne materiáli! Keď som niekomu uvidel výrobok Apple,hneď som vedel že je to fajnšmeker! Bol jeden iPhone a hotovo! Dúfam že teraz začnú ako HTC,Samsung…….Dvadsať druhov a kvalita nulová!!! Rolls Royce tiež nedáva motor a veskeru technológiu do lacneho prevedenia,len aby si ho mohol každý kúpiť!!!!

    0
    0
  12. Ja mam stale pocit, ze je to nejaky joke internetovy, hlavne ked vidim tie fotky. Vsetky mi pripadaju ako cinske napodobeniny iP co si kupite a myslize si ze mate origo a rozpadne sa do dvoch tyzdnov :D

    0
    0
  13. offtopic: milujem fajnsmekrov, ktori posudzuju podla telefonu spolocensky status

    je to len bezcenny kus kremika, ale stale sa najdu jedinci, ktori maju pocit ako by vlastnili investicne zlato…

    0
    0
  14. Myslím že 5 C je cesta ako prižmúriť oko nad 400.- E—Pokojne si vyberem zelený s bielym, alebo žltým ,,poťahom,, Bravo

    Viď parametre—–

    0
    0
  15. kto si dal už tú 7čku? Ja som to dnes nainštaloval a mám sto chutí ten telefón hodiť o stenu! Vyzerá to desne a tých pár vecí čo tam “vylepšili” a myslel som si že budú stáť za to, tak to radšej ani nemuseli robiť… ale budiš. No to, ako to vyzerá… to je 100 míľových krokov naspäť! hnus, hnus, HNUS!!!!

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.