PowerShell – pozrite si prvý oficiálny iOS 7 ovládač od Logitechu

Len včera sme vás informovali o spustení predaja prvého oficiálne licencovaného herného ovládača pre iOS 7, MOGA Ace Power, a už tu máme podľa očakávaní aj ovládač od Logitechu. PowerShell od Logitechu sa od MOGA Ace Power veľmi nelíši. Taktiež ponúkne kompatibilitu s iPhonom 5/5c/5s alebo iPodom touch, d-pad, tlačidlá vpredu aj na zadnej strane a dokáže iOS zariadenie aj dobíjať z integrovanej 1500 mAh batérie. Na rozdiel od MOGA Ace Power však nedisponuje joystickmi, no cez adaptér umožňuje pripojenie slúchadiel a poskytne aj prístup k ovládaniu hlasitosti, prepínaniu tichého režimu a k sleep tlačidla. Ovládač sa nabíja cez USB a je možné naraz nabíjať ovládač aj iOS zariadenie.

V USA je už PowerShell k dispozícii za 99,99 USD, k nám by sa mal dostať v decembri. VIac informácií nájdete na oficiálnych stránkach.

komentár
  1. moc nechápem, aký zmysel majú pre väčšinu hier ovládače bez analógov..Ale aspoň o niečo krajší dizajn, na rozdiel od tej prvej oficiálnej katastrofy. Stále dúfam v oficiálny ovládač od Applu.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.