OWC ponúka alternatívu k rozšíreniu pamäte Mac Pro od Apple

Základnou cenou 2999 EUR to pri objednávaní Mac Pro nekončí. K dispozícii je totiž množstvo zlepšení, medzi ktorými nechýba ani rozšírenie pamäte. Základný Mac Pro ponúka 12 GB pamäte, a ak by vám to nestačilo, môžete ju rozšíriť až na 64 GB. Za rozšírenie na 16 GB zaplatíte 100 EUR, na 32 GB 500 EUR a na 64 GB 1300 EUR. Pri vyššom modeli Mac Pro sú ceny o niečo nižšie. Ak potrebujete viac pamäte, existuje aj lacnejšia alternatíva. OWC totiž oznámilo dostupnosť rozšírenia pamäte pre Mac Pro, ktoré stojí až o tretinu menej ako riešenie od Apple (pri porovnaní s európskymi cenami je rozdiel ešte väčší). Za 32 GB pre Mac Pro od OWC zaplatíte 449 USD, za 64 GB 895 USD. Ak OWC dáte pamäte, ktoré ste dostali s Mac Pro, dostanete navyše zľavu 100 USD.

komentáre
  1. No tie ceny tych pamati su fakt ludove.. Cize mame tu Macpro za pouhych 2999€+64G pamate poprosim. To mame cena ako pre vas 4299€.
    No nekup to.:-))))

    0
    0
  2. No a za akukolvek cenu stale clovek nemoze mat 128GB RAM ako na “starom” Mac Pro… Ale hlavne, ze ten novy mozte prenasat, aj s tou kopou kablov k externym periferiam (a tymi periferiami) ;-)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.