Oslávte narodeniny s iStores a využite zľavu 15 %

Narodeninová oslava spojená so sympatickou akciou. Je tomu už rok, čo v Banskej Bystrici bola otvorená predajňa iStores. Pri tejto príležitosti, 25. a 26. októbra, pripravila značka iStores akciu, počas ktorej bude možné ziskať nový Mac (s výnimkou Mac mini) a príslušenstvo k nemu so zľavou 15 %. K oslave sa pridajú aj ďalšie tri predajne spoločnosti. V iStores v Bratislave, Trnave a Košicaciach si počas 25. a 26. októbra budete môcť zadovážiť MacBook Air 13 za 949 € a iMac 21,5 za 1 169 €.

Príznačnou zaujímavosťou je aj to, že oslavy narodenín sa kryjú so začiatkom predaja iPhone 5s a iPhone 5c, ktoré vám radi a s potešenim predstavia vo všetkých štyroch predajniach iStores na Slovensku.

iStores je vedúca sieť predajní Apple Premium Reseller na Slovensku. iStores je aj partnerom vzdelávacích inštitúcií, žiakov, študentov a učiteľov v rámci programu – Apple Solution Expert Education.Značka iStores sa prvýraz objavila na našom trhu v roku 2010, keď celkom prvá predajňa Apple Premium Reseller na Slovensku získala nového majiteľa – firmu WESTech, spol. s r. o. Táto spoločnosť je členom medzinárodnej skupiny ELKO Group, ktorá je vyznamným subjektom v oblasti distribúcie IT v Európe od roku 1993.

Príbeh iStores je spojený aj s firmou SOFTWARE PARTNER, spol. s r. o., ktorá si od svojho vzniku v roku 1991 vzala za svoje poslanie predaj a servis výrobkov Apple. Jej zákazníkmi sú už po viac ako dve desaťročia vydavateľstvá, reklamné agentúry, grafické štúdiá, výtvarníci a nadšenci zariadení Apple. Už v roku 2000 otvorila spoločnosť prvú maloobchodnú predajňu s výrobkami Apple v prvom nákupnom centre Bratislavy – Polus City Center. Predajňa v Poluse sa stala Apple Premium Resellerom v roku 2007. Kompletne zmodernizovaná bola v roku 2011.

Začiatkom roka 2013 sa spoločnosti SOFTWARE PARTNER a WESTech dohodli na tom, že budú v ďalšom budovaní siete predajní Apple Premium Reseller postupovať spoločne a maloobchodné predajne, ktoré dnes sieť má k dispozícii, ale aj tie, ktoré budú otvorené v budúcnosti, budú niesť meno iStores.

iStores

Predajne iStores sú dnes na Slovensku otvorené v bratislavskom nákupnom centre Polus, trnavskej Galerii, v Banskej Bystrici v nákupnom centre Europa a v Košiciach v Auparku. iStores plánuje v dohľadnom čase rozšírenie siete predajní iStores – Apple Premium Reseller do ďalších lokalít Slovenska ako aj do zahraničia.

iStores MacBook Air

iStores ponúka zákazníkom 22-ročné skúsenosti s platformou Apple, možnosť odberu tovaru a riešenia servisu a konzultácií na rôznych miestach s výbornou dostupnosťou z každej časti Slovenska. iStores je v súčasnosti najvýkonnejším predajcom Apple na Slovensku a vo svojich predajniach, ktoré ročne navštívi spolu viac ako pol milióna zákazníkov, prináša tiež množstvo ďalších doplnkov a príslušenstva k zariadeniam iPhone, iPad, iPod a Mac od mnohých renomovaných výrobcov značkového príslušenstva pre platformu Apple.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.