Olloclip makro objektív 3 v 1 – makro fotografie aj z vášho iPhonu

Existuje mnoho definícii a predstáv o najlepšom fotoaparáte, no mnohí budú súhlasiť, že najlepší fotoaparát je ten, ktorý máte po ruke. Práve preto patrí iPhone k najobľúbenejším a najpoužívanejším fotoaparátom na svete. Výrobcovia príslušenstva sa navyše neustále pokúšajú zlepšiť to, čo ponúka samotný iPhone, okrem iného aj špeciálnymi objektívmi. Novinka od Olloclip poteší všetkých fanúšikov makro snímkov. Ide o makroobjektív 3 v 1, ktorý ponúka makro režimy so zväčšením 7×, 14× a 21×. Viacprvková optika je chránená hliníkovým telom, k iPhonu sa objektív pripája jemným plastom. Prepracovaná konštrukcia by mala zabezpečiť ostré snímky s veľkou hĺbkou ostrosti a rovnomerným rozložením svetla.

Makroobjektív Olloclip 3 v 1 je kompatibilný s iPhonom 5 a 5s, viac informácií, vrátane možnosti kúpy za 69,99 USD, nájdete na oficiálnych stránkach.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.