MOGA Ace Power – pozrite si uniknuté video z pripravovaného ovládača pre iPhone

Apple spolupracuje s vybranými výrobcami na oficiálnych herných ovládačoch pre iOS zariadenia, ktoré sa budú môcť pýšiť značkou kvality „Made for iPhone“. Jedným z nich má byť aj MOGA Ace Power, ktorý máte možnosť vidieť na videu nižšie. V ňom bol údajne nechtiac odhalený nový ovládač. Okrem tradičného smerového ovládača s joystickmi a tlačidlami X, Y, A, B, poskytne na vrchu aj štyri ďalšie tlačidlá R1, R2, L1, L2. Ovládač bude podporovaž iPhone 5, 5c a 5s, spolu s iPodom touch piatej generácie.

Cena ani dostupnosť zatiaľ neboli zverejnené, no s najväčšou pravdepodobnosťou prídu na trh ešte tento rok za cenu približne 99 USD.

komentáre
  1. Dizajn nieje zrovna super ale na ovládanie hier overená vec. V kombinácií s apple tv dokonalé zrkadlenie na tv, za pár euro si kúpiš hru, nahodíš tento ovladač a cez apple tv zrkadlíš…. nemusíš mať herné konzoly.

    0
    0
  2. 02iPhone: hej hej, radsej zaplatit 600e za telefon, 100 za ovladac a 150 za apple tv a hrat sa sitne hry, ako konzolu za 250e.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.