Microsoft znižuje cenu ďalšieho svojho tabletu

Microsoft reklamy, v ktorých boli proti sebe priamo postavené tablety s Windowsom a iPad, síce pritiahli pozornosť médií, no zrejme nemali žiadaný účinok na zákazníkov. Predaje tabletov Microsoftu sú aj naďalej veľmi skromné, a tak sa po znížení ceny modelu Surface RT rozhodol Microsoft znížiť aj cenu modelov Surface Pro o 100 USD. Zľava sa týka 64 GB aj 128 GB verzií, ich ceny sú teda po novom 799 USD a 899 USD. Microsoft vyrobil viac zariadení, ako môže predať, čo potvrdil pri konferencii pre zamestnancov aj Steve Ballmer, riaditieľ Microsoftu. Napriek tomu, že predaje súčasnej generácie nie sú oslnivé, Microsoft neváha a potvrdzuje aj prácu na nových verziách oboch modelov.

komentáre
  1. Hmmm, ak to daju na 350 eur tak si to mozno kupim na citanie sprav pocas sra… sorry-sorry, pocas toho ako budem pokladat kabel :D

    0
    0
  2. keby zachovali cenu ako povodne avizovali, tak to mohol byt predajny trak a mohli mat uplne iny podiel na trhu. tot. ked sa nalakali vyrobcov typu asus, tak im treba.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.