Microsoft vydal Xbox One SmartGlass pre iOS

Podobne ako Sony, aj Microsoft prináša iOS používateľom oficiálnu aplikáciu pre svoju novú konzolu ešte pred oficiálnym spustením jej predaja. Jej názov je Xbox One SmartGlass a v mnohom je podobná predchádzajúcej verzii pre Xbox 360. Môžete prostredníctvom nej ovládať váš xbox, vrátane zadávania textu cez virtuálnu klávesnicu, ovládania televíznych či herných funkcií Xbox One, prehliadania internetu a podobne. Nechýba ani prístup k virtuálnemu obchodu, kde môžete vyhľadať a uložiť obsah, ktorý chete stiahnuť na svoju konzolu. S Xbox One SmartGlass budete v kontakte aj s komunitou a môžete sledovať aj získané achievementy. Vybrané hry budú mať prostredníctvom iOS aplikácie k dispozícii aj ďalšie funkcie napríklad pre kooperáciu viacerých hráčov a podobne.

Predaj Xbox One začína v USA už zajtra, k nám sa dostane až začiatkom roku 2014. Podľa dostupných informácií vám však konzola nebude fungovať ani keď si ju doveziete, potrebujete totiž „Day One“ update a konto v krajine, kde sa Xbox One predáva. U nás bude Xbox Live kompatibilný s Xbox One až po vydaní konzoly na našom trhu. Univerzálna aplikácia Xbox One SmartGlass je k dispozícii zadarmo v americkom App Store.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.