Microsoft vydal dve nové “anti-iPad” reklamy

Len včera ste sa mohli dočítať o „anti-iPad“ reklame od Nokie a už tu máme dve ďalšie. Ak ste pozorne čítali, dozvedeli ste sa aj to, že divíziu venovanú zariadeniam a službám Nokie preberá Microsoft. Niet preto divu, že Nokia reklama je v duchu anti-iPad kampane Microsoftu, do zbierky ktorej teraz pribudli ďalšie dve reklamy. Obidve sú sviatočne ladené a upozorňujú na zabudovaný stojan, funkcie na verenie, podporu viacerých používateľských účtov a možnosť monitorovať používanie, pričom tieto funkcie samozrejme nájdete na tabletoch Surface 2 (Pro) od Microsoftu. Microsoft opäť stavia iPad do úlohy zariadenia výlučne pre zábavu, zatiaľ čo na tabletoch Surface máte možnosť byť skutočne produktívni.

Druhú reklamu nájdete v pokračovaní článku.

komentárov
  1. Som zvedavy, dokedy to bude M$ bavit.. su uplne trapni, snazia sa urobit reklamy typu I am Mac ,I am PC ale evidentne sa im to nedari.

    0
    0
  2. hahaha tak to som sa pobavil
    a rozmyslal som ci to vobec stoji za koment!!!
    a dospel som k nazoru….

    ze

    NESTOJI!!!!!
    :D

    ipad nema skratka konkureciu!

    0
    0
  3. Inac nechapem toto: Microsoft je lepsi ako Apple, Samsung je lepsi ako Apple, Nokia, Google… Tak preco sa kazdy vyrobca porovnava s Apple? Preco teda nerobia reklamy Nokia vs Samsung, Samsung vs Microsoft, Android vs Win? Preco kazdeho irituje iPad ked je nanic?

    0
    0
  4. Zbytocene veci ktore sa vobec neviuzivaju. Apple nema tolko zbytocnych veci a ma vsetko co normalny uzivatel potrebuje, a hlavne je stabilny.

    0
    0
  5. Antireklamy komentovať nebudem, ale podporu pre viac účtov by som na ipade teda uvítal. iPad používam ja aj manželka a mať separované účty, kvôli safari záložkám, poznámkam, kalendárom,…… by rozhodne potešilo, neviem prečo to apple neimplementuje.

    0
    0
  6. A na druhé straně když je všechno os Apple geniální, proč nejpokrokovější systém světa OSX používá pouze necelých 5% uživatelú ? Už 23 let na Applu, iPad ve skříni. Je to dobrá kvalitní hračka, ano věc na zábavu.

    0
    0
  7. mam ipad doma, a je to super vec ale iba na dve veci internet a hranie sa s nim, ma strasne vela dobrych aplikacii. a to je vsetko. Fakt vela veci mu chyba , napr dve okna vedla seba, alebo tie učty , mohol by ich ios viac podporovat, hlavne na ipade, ktory pouziva viac ludi v jednej rodine. usb port tiez chyba dost, aj ked sa daju kupit redukcie , ale treba ich nosit zo sebou, keby apple nemal taku dobru zakladnu aplikacii v appstore, tak asi meni za microsoft tablet

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.