Microsoft uviedol Outlook aplikácie pre iOS zariadenia

Predplatitelia služby Office 365 majú najnovšie od Microsoftu k dispozícii oficiálne aplikácie určené k prístupu k ich e-mailovým účtom priamo z iPhonu či iPadu. Aplikácie sú postavené na základe verzie známej z internetového rozhrania, ktoré máte k dispozícii štandardne. Používatelia majú prostredníctvom oficiálnej aplikácie prístup k e-mailu, kalendárom, kontaktom a ďalším funkciám Office 365.

OWA aplikácie pre iPhoneiPad sú však k dispozícii len pre biznis predplatiteľov služby Office 365, ktorí majú sprístupnenú najnovšiu verziu Exchange Online.

komentárov
  1. Prepáčte, ale je smutné, že také firmy ako Microsoft, predáva svoje produkty ako OFFICE pre Mac na území CZ a SK iba v Anglickom jazyku (bez podpory CZ a SK) je hambou.

    Na čo sú nám Aplikácie aspoň bez podpory CZ – a to by si nemel zobrať k srdcu len Microsoft, ale aj ostatné firmy, predávajúce u Nás, pretože bežný užívateľ je automaticky DISKRIMINOVANÝ

    Za uverejnenie Ďakujem……….Ale aj tak si myslím, že tento komentár je len zúfalou stratou času

    L

    0
    0
  2. Načo sa Microsoft pcha tam kde ho nik nechce :)
    Žil/i sme bez neho na platforme IOS/OSX do teraz a ty čo su rozumny budu aj ďalej ;)

    0
    0
  3. fefe258 – mne sa napríklad páči celý windows 8 design (aj klasický na počítači a aj na mobiloch) je to čisejšie ako iOS aspoň niečo nové. Nemusíš si to stiahnť pokiaľ nechceš. Osobne keby som nebol tak previazaný (Macbook, iPad, iPhone) na Apple tak idem do Windows zariadení.

    0
    0
  4. fefe258 iTunes, ci quicktime na windowse tiez nevyzeraju prave najlepsie (narozdiel od mac verzii) a Apple to tam aj napriek tomu stale dogrciava.

    0
    0
  5. Neviem v praci mam Outlook všetko fajn ale to vyhladavanie v emailoch je pre mna osobne nepochopitelne.
    Jednine pozityvum je previazanie kalendaru a mailu a kontaktou v OSX na to treba 3 apps
    Ked to porovnám s IMail krasa neviem ale mne sa viac pači IMail ako Outlook

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.