Microsoft pokračuje v anti-iPad kampani ďalšou porovnávacou televíznou reklamou

Televízna kampaň Microsoftu, priamo namierená proti iPadu od Apple, pokračuje už štvrtou reklamou. Tá v podstate neprináša nič nové, opäť ide o priame porovnanie iPadu a tabletu s Windows 8, pričom je vyzdvihnutá výhoda Windows 8. Konkrétne ide o multitasking, ktorý na Windows 8 umožní robiť viac vecí naraz. Názornou ukážkou je v tejto reklame videohovor, počas ktorého si používateľ tabletu s Windows 8 môže bez prerušenia videohovoru nájsť aj ďalšie potrebné informácie, zatiaľ čo používateľ iPadu môže robiť len jednu vec a pri hľadaní informácií nevidí ani nie je videný druhým telefonujúcim.

Vyhovuje vám multitasking tak, ako ho ponúka iPad, alebo by ste privítali viac možností?

komentárov
  1. Popravde mi na iPadoch vyhovuje multitasking tak ako je, .. Nechýba mi to “super navyše” čo ponúka konkurencia, ..

    0
    0
  2. V niektorých oblastiach iOS poriadne zaspal. Už neurčuje trendy. Je super ale zastaralý.

    Pripomína mi to presne “Hi, I am mac and I am PC” :)

    0
    0
  3. Chytaj 3 myši naraz….ani jednu nechytíš
    Apple už dojde na praktické a využiteľné riešenia

    Iphony by však v EU nemuseli byľ tak brutálne drahé

    0
    0
  4. no noeco na tom bude ale asi to tak super funguje iba v reklame ked sa ten tablet nepredava a iPad nestihaju vyrabat.

    0
    0
  5. Hijo: v cem iOS zaspal? Abych se priznal deni na jinych platformach nesleduju a uprimne bych to rad vedel. Ja jsem s iOS spokojeny, mam na nem vsechny aplikace ktere potrebuji; krome iPhone 4S mam puvodni iPad, ktery porad slouzi.
    iOS vnimam jako hotovy a dotahnuty do konce s tim, ze uzivatelske rozhrani se muze zdat byt uz okoukane, ale to na produktivite nic nemeni.

    Nechci zakladat flame war, opravdu by me to zajimalo.
    Dikes,
    Pavel

    0
    0
  6. Ja to nechápe Mac Book vydrží 7 rokov a viac a to Windows má výhodu len v ceně (lebo to je pomalý :D).. Tablet od Applu vydrží byt 2 roky rýchly a zvláda kvalitný displej a skvelu grafiku hier… Windows notebook dá po roku (cena 12 000) Hru čo vyzerá ako minecraft.. prehrieva sa a tiež Apple si iOS aj notebook vyrába sám takže je to super optimalizované… Windows je s tímto trápny.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.