Logitech predstavil tri nové puzdra s klávesnicou pre iPad Air

Výrobcovia príslušenstva pre iOS postupne prispôsobujú ponuku novinkám od Apple. Logitech teraz predstavil hneď štyri novinky pre iPad Air. Konkrétne ide o tri nové puzdra, ktoré obsahujú zabudovanú klávesnicu, a jedno jednoduché puzdro. Všetky klávesnicové puzdra sa pripájajú cez Bluetooth a líšia sa napríklad odolnosťou proti vode, hrúbkou a použitým materiálom. Na jedno nabitie majú zhodne vydržať až tri mesiace. Puzdra sú k dispozícii v rôznych farbách a ceny sa pohybujú od 49,99 USD za základné puzdro bez klávesnice až po 149,99 USD za verziu s vode-odolnou klávesnicou.

Nové produkty pre iPad Air od Logitechu budú k dispozícii od novembra. iPad Air sa začne predávať už 1. novembra, Slovensko patrí do prvej vlny jeho sprístupnenia vo svete.

komentár
  1. Logitech by uz mohol vydavat aj “Rozpravky starej matere”, alebo “Ako vas odrb…me”. Neviem si pomoct, ale Apple klavesnica stoji 69 Eur, pre mnohych premrstena cena. Logitech klavesnica s nalepenymi farebnymi nalepkami a pridanym cipom pre ovladanie Final Cut stoji 169Eur. Kvalita prevedenia nic moc, teda na urovni o min. dve triedy od Applu nizsie. A teraz vyrobia klavesnicu pre iPad a stoji skoro tolko, co polovica iPadu. Som jediny komu to nejak nesedi? Len nechapem tych, co si to kupia. :(

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.