iPhone 5s je už k dispozícii do troch pracovných dní

Apple sa možno tento rok počas Vianoc podarí prekonať svoje vlastné predajné rekordy. Vďaka optimalizácii výroby sa mu totiž podarilo zabezpečiť dostatočné skladové zásoby takmer všade vo svete. V americkom, rovnako aj českom, Apple Online Store je iPhone 5s k dispozícii od 1 do 3 pracovných dní, a to vo všetkých farbách aj kapacitách. Do piatich pracovných dní sa doručuje aj iPad mini Retina. iPad Air a iPhone 5c sa doručujú ešte rýchlejšie. Prakticky jedinou novinkou, ktorá nie je k dispozícii, je nový Mac Pro. Ten ešte stále nedostal oficiálny dátum spustenia predaja konkrétnejší ako december 2013. Apple tak vstupuje do vianočného obdobia s plným arzenálom, ktorý by mu mohol zaručiť prvé miesta predajnosti hneď v niekoľkých kategóriách.

Apple darčeky patria tradične na Vianoce k najžiadanejším, majú prioritné miesto aj pod vašim stromčekom?

komentárov
  1. Mali ste napisat, ze sa okrem Slovenska takmer vsade vo svete podarilo Applu zabezpecit dostatocne skladove zasoby iPhonu 5S. Este ste mali napisat, ze Apple stale serie na zakaznikov zo Slovenska. A nezabudnut ani na slovenskych mobilnych operatorov, ktori predavaju iPhone 5S iba na zmluvu. A netreba zabudat ani na nenazratych slovenskych APR, ktori predavaju sede dovozy, ale si uctuju 100 eur navyse. A netreba zabudat ani na dalsich internetovych predajcov so zasobami sedych dovozov a spekulantov s iPhone fake-ami.

    Najviac by som ocenil clanok ako si do Vianoc kupit iPhone 5S na Slovensku a neriskovat iPhone fake a ani neplatit navyse nic priekupnikom.

    0
    0
  2. Mr. Freak: mal si si i5s pytat uz pred 8 tyzdnami dnes si nemusel plakat. Dfx: zabudli este napisat ze v iPhone 5S iOS7 mrzne ako zima na sibiri. Niekedy mam chut ho roztrieskat snad ta 7.1 mi dusu upokoji lebo inak ide na bazos ;) Alebo kde sa mame docitat aj nejake pravdive “nega”tiva” lebo perpetum mobile to nieje, na Android portali ?
    Dakujem.

    0
    0
  3. Do 3 dní?
    Ako firemný zákazník na 5s čakám v orange už asi 5 týždňov :-/
    Ako firemný zákazník s vyše 30timy orange paušálmi na firmu, asi tak….

    0
    0
  4. najviac ma dostali v APR kde chcu o stovku viac nez je normalna cena a napisane ze UK specs, takze dovoz z velkej britanie… to si radsej zajdem do ceskeho Apple storu a vyjde ma to lacnejsie, ako dat zarobit tym svinam nenazranym, fuj ze sa nehambia, ked vidia, ze na niecom môzu zarobit, tak si hned riadne prihodia, sak predsa zarobime este viac = slovenske podnikanie

    0
    0
  5. ja by som tiez rad vedel ze kde je to do 3 dni, pretoze orange ani telekom nema dostupny ani jeden model 5S.. dufam ze do tyzdna sa to upravi aj u nas a naskladnia sa nejake kusy.. minuly rok s 5kou nebol ziadny problem..

    0
    0
  6. chalani, ak si chcete byt isty,ze iphone 5s budete mat do vianoc, najlepsie je objednat si ho z US. So vsetkymi nakladmi to pri 64GB ip5s vyde o 150€ menej ako kupit si ho u SWP za priekupnicku cenu. A co je najlepsie, este sa to stale da stihnut do vianoc.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.