iPhone 5S a 5C prinášajú oproti iPhonu 5 aj vyššiu kapacitu batérie

Medzi zlepšeniami, ktoré nové iPhony prinášajú, nájdeme aj kapacitu batérií. Nielen iPhone 5S, ale aj iPhone 5C prinášajú oproti iPhonu 5 vyššiu kapacitu batérie. V prípade iPhonu 5C je kapacita batérie zvýšená približne o 5 %, v prípade iPhonu 5S až 10 %. Podľa oficiálnych informácií by väčšia kapacita batérie mala priniesť o dve hodiny dlhšiu výdrž pri telefonovaní na 3G sieti alebo prehliadaní internetu cez vysokorýchlostné LTE pripojenie. To znamená, že namiesto pôvodných 8 hodín vydržia obidva nové iPhony až 10 hodín v oboch spomenutých využitiach. V pohotovostnom režime znamená nárast kapacity batérie zvýšenie výdrže batérie z 225 hodín na iPhone 5 na 250 hodín na nových iPhonoch.

Nakoľko citeľné bude predĺženie výdrž batérie v praxi ukážu až prvé podrobné testy. Nové iPhony sa začnú v prvých krajinách predávať už 20. septembra.

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.