Inteligentné hodinky iWatch údajne prinesú bezdrôtové nabíjanie

iWatch sú opäť stredobodom špekulácií, tentokrát pochádzajúcich z čínskych stránok C Technology. Stránky spomínajú, že hodinky by mali byť predstavené spolu s novou generáciou iPhonu v októbri 2014. Apple údajne stále nie je rozhodnutý, akú veľkosť obrazovky použije. S tým súvisí aj veľkosť batérie, ktorú je v malých hodinkách možné použiť. Najzaujímavejšia informácia sa však týka nabíjania, ktoré by malo byť bezdrôtové. V praxi by mohlo stačiť, aby ste boli vo vzdialenosti jedného metra od zdroja nabíjania, a hodinky by sa automaticky nabíjali bez akejkoľvek interakcie. Toto by mohla byť odpoveď Applu na najzávažnejší nedostatok inteligentných náramkových zariadení, ktorým je krátka výdrž malej batérie. Tento nedostatok je vyčítaný aj inteligentným hodinkám od Samsungu.

komentáre
  1. Keby boli straty 10-20%, bol by to obrovský úspech. Reálne max. 10% by bola efektivita.

    Viem si však predstaviť stojan na nočný stolík, kde tie hodinky položíš a v noci sa nabijú.

    Inak, väčšina vizualizácií mi príde smiešnych. Práve tu bude mať zmysel zaoblený displej, ktorý môže tvoriť kľudne polovičku obvodu ruky a voľne prechádzať do plastového alebo kovového remienku. Nie hranatý odstávajúci obdĺžnik pripojený na kožený remienok.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.