Inteligentné autíčka Anki Drive budú k dispozícii už budúci týždeň

Ak ste sledovali WWDC, možno si spomínate na nečakanú novinku, ktorá dostala miesto na pódiu – Anki Drive. Ide o inteligentné autíčka, ktoré sa od bežných detských hračiek na pretekanie líšia tým, že sú do značnej miery samostatné. Autori to prirovnávajú k videohre v reálnom svete. O zábavu sa má postarať umelá inteligencia vrátane schopnosti učiť sa a ovládanie zo smartfónov, ktoré sa pripoja cez Bluetooth-LE. Okrem hry pre jedného hráča je k dispozícii aj hra pre viacerých hráčov, pri ktorej bude každé auto unikátne. Autíčka sa pretekajú na vinylovej dráhe, pričom hráči kontrolujú plyn a zbrane cez oficiálnu aplikáciu. Za úspešné útoky budete zbierať body, s ktorými si následne môžete zlepšiť vaše autá.

Anki Drive sa začne v amerických a kanadských Apple obchodoch predávať už budúci týždeň, 23. októbra, za cenu 199 USD. Za túto cenu dostanete dve autíčka, nabíjačky a pretekársku dráhu. Dodatočné autíčka sú dostupné za 69 USD. Aplikácia je dostupná zadarmo v App Store. Viac informácií nájdete na oficiálnych stránkach.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.