Infinity Blade III je už v App Store, opäť ide o majstrovský kúsok

Na rozdiel od Infinity Blade: Dungeons, ktoré bolo predstavené spolu s Apple hardvérom, no nakoniec bolo úplne zrušené, Infinity Blade III prichádza do App Store relatívne krátko po oznámení. Prvýkrát sme mali možnosť vidieť túto hru pri predstavovaní iPhonu 5s a 5c. Práve hardvérové kvality prvého spomínaného iPhonu má táto hra využiť na maximum a poslúži ako ukážka, akého výkonu je iPhone 5s schopný. Herné princípy zostali verné predchodcom, avšak dočkali sa zlepšení, čo platí aj pre ešte väčší svet s množstvom úloh a vedľajších misií. Zahrať si môžete za dve rôzne postavy v troch herných režimoch. Recenzia na stránkach TouchArcade označuje Infinity Blade III za ďalší majstrovský kúsok, ktorý by si mal každý vyskúšať.

Na maximum si Infinity Blade III užijete na iPhone 5s s iOS 7. Minimálnymi požiadavkami sú iPhone 4, iPod touch štvrtej generácie, iPad 2 alebo iPad mini. Nakupovať môžete v App Store za cenu 5,99 EUR.

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.