Hit World of Goo HD je po prvý raz k dispozícii zadarmo

Hra World of Goo bezpochýb patrí k tomu najlepšiemu, čo v App Store nájdete. Okrem množstva ocenení, ktoré táto hra získala, sa jej podarilo byť najlepšie hodnotenou hrou všetkých čias na stránkach MetaCritic, kde má skóre 98. Ako zrejme všetky hry a aplikácie v App Store, aj World of Goo už zažilo počas svojej existencie niekoľko zliav z pôvodnej ceny 8,99 EUR od roku 2010, no nikdy nebola táto hra k dispozícii zadarmo. Ak ju ešte nemáte, teraz je ten ideálny čas stiahnuť si World of Goo HD. Paradoxne, pôvodne drahšia HD verzia je k dispozícii zadarmo, no klasickej verzie pre iPhone a iPod touch sa zľava nedotýka a aj naďalej sa predáva za 2,69 EUR. HD verzia je pritom univerzálna, obsahuje teda podporu pre iPhone aj iPad. World of Goo HD môžete zadarmo sťahovať tu.

Aktualizácia: Časovo obmedzená ponuka už skončila.

komentárov
  1. Tá aktualizácia ma pobavila pod tým článkom – šasovo obmedzená ponuka už skončila… a pritom článok starý možno hodinku :D

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.