Eric Schmidt z Google zverejnil návod, ako prejsť na Android

Predseda predstavenstva Google, Eric Schmidt, zverejnil na svojich Google+ stránkach relatívne podrobný návod, ako prejsť z iPhonu na zariadenie s Androidom. V návode nechýbajú inštrukcie pre používateľov PC či Macu, ani tipy na Google aplikácie, ktorými môžete nahradiť aplikácie Applu, ako napríklad Safari a Chrome. E. Schmidt si neodpustil ani vety ako napríklad: „Veľa z mojich iPhone kamarátov prechádza Android. Najnovšie high-end telefóny od Samsungu (Galaxy S4), Motoroly (Droid Ultra) a Nexus 5 majú lepšie displeje, sú rýchlejšie a majú omnoho intuitívnejšie rozhranie. Sú perfektným darčekom pre majiteľa iPhonu!“

Prechod na Android z iPhonu prirovnáva paradoxne k prechodu z PC na Mac – už nikdy sa nebudete chcieť vrátiť k PC či iPhonu. Príspevok nájdete tu. Názory Erica Schmidta však zrejme nie sú celkom v súlade s názormi verejnosti. O jednom príklade sme písali v októbri, keď Erica Schmidta publikum vysmialo po tom, čo nazval Android bezpečnejšou platformou ako iOS.

komentárov
  1. mno v kazdom pripade z donutenia pouzivam android pol roka a je to utrpenie, boj, krv a nestastie. V skutocnosti na nom pouzivam len telefon a browser. Je to zmrd.

    0
    0
  2. No neviem najme ten bod s tým že potrebuješ 4.3 alebo 4.4 koľko percent telefónnou podporuje tieto softy ?
    Šéf ma Z1 (vyšla niekedy v na prelome september / oktober) a je tam čo 4.2 a možno do konca roka to updatanu na 4.3 :D …

    0
    0
  3. Hmm- ale to ze Z1 nema najnovsi update nie je chyba Androidu ale vyrobcu telefonov. Telefony od Google – Nexus maju vsetky nove aktualizacie. Cize trocha objektivity by nezaskodilo. Aj ked pravda je ze vacsina vyrobcou kasle na pravidelne portovanie a updaty Androidov pri starsich modeloch.

    0
    0
  4. Kolko percent novych telefonov ma najnovsi Android a kolko percent novych iPhonov ma najnovsi iOS? A myslim, ze je to problem hlavne Androidu, je vseznackovy a pritom nijaky a hlavne na 90% zariadeni dlllllhodobo neaktualizovany. Toto nech si hlavne vyriesi Google skor ako zacne drbat zas do Applu po vzore Mrkvosoftu a inych hnojov.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.