Dropbox 2.4 prináša automatické nahrávanie fotografií z iPhoto a screenshotov

Obľúbená služba poskytujúca online úložisko dát, Dropbox, dostala novú verziu Mac aplikácie 2.4. Najnovšia aktualizácia prináša nový iPhoto importér, ktorý umožňuje automatické nahrávanie fotografií z iPhoto na Dropbox, pričom aj tu si zachovajú fotografie štruktúru rozdelenia na udalosti podľa iPhoto.

Druhou významnou novinkou je možnosť nastaviť automatické nahrávanie všetkých zhotovených screenshotov, teda snímkov obrazovky. Akonáhle vytvoríte na Macu screenshot niektorou zo známych klávesových skratiek, Dropbox ho automaticky nahrá na váš online priestor.

Ak ešte aplikáciu Dropbox pre Mac nemáte, sťahovať môžete zadarmo z oficiálnych stránok. Dropbox aplikácia je dostupná aj vo verzii pre iOS.

komentárov
  1. z iphonu to ide, len treba vzdy spustit appku dropbox, v tom momente sa fotky skopcia.
    je to tak aj lepsie, lebo predpokladam ze keby to mal cekovat na pozadi kazdu chvilu, zralo by to baterku

    0
    0
  2. a hlavne im to apple nedovoluje aby to robilo na pozadi :) museli by to uz aj systemovo poriesit …apple im len dovoli pristupit k fotkam a to appka moze robit len ked je spustena

    0
    0
  3. @bbking, auto-update nefunguje. musíš normálne stiahnúť z webu inštalačku a spustit ju. Potom ti vypíše že Dropbox was updated to v2.4.

    0
    0
  4. @shadower @coffee @patoo – veru funguje upload aj na pozadi – treba to nastavit v app a povolit dropboxu zistovanie polohy. Je to ofajc na ios ale funguje i ked zerie viac baterie..

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.