Bývalý riaditeľ Applu prichádza na trh s novým náramkom sledujúcim vaše aktivity

Náramkov, ktorých úlohou je sledovať váš život a fyzickú aktivitu, je na trhu stále viac. Náramok Shine však predsa len z davu vyčnieva vďaka spoluzakladateľovi startupu Misfit, vďaka ktorému vznikol. Je ním John Sculley, bývalý riaditeľ Applu. Náramok sleduje vašu fyzickú aktivitu a spolupracuje s iOS zariadeniami. S nimi sa synchronizuje jednoducho tak, že náramok položíte na iOS zariadenie s oficiálnou aplikáciou. K dispozícii je príslušenstvo, ktoré umožňuje nosiť Shine kdekoľvek na tele.

Cena je stanovená na 99,95 USD, nakupovať môžete cez oficiálne stránky. Shine by mal byť k dispozícii aj v Apple obchodoch.

komentár
  1. Celel to vyzera tak ako cely Apple v obdoby bez Jobsa…
    Cista vykradacka: Apple style reklama, ”make it simply”bla bla bla . Biele pozadie, zabery z vyroby… Ach. Hraju to na dojem a dizajn a nevadi im taky detajl ze tu app nemaju ani prisposobneu na iphone 5… ubohost. Asi som puntickar ale toto mi pride ako zla cinska napodobenina Applu.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.