Budú iWork a iLife v iOS 7 k dispozícii zadarmo?

Vývojári objavili v betaverzii iOS 7 ďalšiu zaujímavú informáciu. Na základe úvodnej uvítacej stránky sa totiž dá usúdiť, že Apple má pre nás pripravené príjemné novinky. Vyzerá to tak, že v iOS 7 si budeme môcť zadarmo stiahnuť aplikácie z balíkov iWork a iLife. Tie sa totiž v tejto uvítacej obrazovke objavili po boku aj doposiaľ bezplatných aplikácií ako iBooks či iTunes U, pričom všetky aplikácie z tejto obrazovky spája spoločný odkaz „stiahnuť zadarmo“. Aplikácie z iWork balíka sa teraz predávajú za 8,99 EUR každá, z iLife balíka si za každú aplikáciu zaplatíte 4,49 EUR.

Zdroj: ifun.de

komentárov
  1. wau – to by bolo skvelé – akurát som si ich včera chcel kúpiť nakoľko ma nebavý stále prosiť kamaráta o heslo keď je update :-P

    0
    0
  2. bolo by to zaujimave :) Myslite si ze by iPhone 5S/6 mohol prist aj tento rok? Lebo povodne to bolo tak, ze kazde 2 roky prisiel novy a potom medzi 4 a 4S myslim to bol iba rok.

    0
    0
  3. Jediné čo ešte nemám a celkom by ma potešilo ich mať (pre prípad nejakého využitia v budúcnosti), tak sú Keynote a Numbers. Ostatné už mám zakúpené a môžem len povedať že sú to veľmi podarené appky.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.