BlackBerry zatiaľ rozdelenie odmieta, Apple, Microsoft a ďalší však majú záujem

Predstaventstvo BlackBerry si v súčasnosti nemyslí, že rozdelenie tejto kanadskej spoločnosti by bolo v súčasnosti najlepším riešením. Táto správa prichádza v reakcii na to, že o kúpu častí BlackBerry prejavilo záujem hneď niekoľko technologických spoločností. Medzi záujemcami nájdeme okrem Applu aj Microsoft či Lenovo. Lákavé je najmä intelektuálne vlastníctvo BlackBerry a patenty, ktoré vlastní. Podiel BlackBerry na trhu neustále klesá a dopad to už má aj na spoločnosť, ktorá musí prepúšťať a zároveň odolávať návrhom konkurencie na odkúpenie.

Ani tento rok predstavená dotyková novinka Z10 spoločnosti nepomohla a jej cena musela byť opakovane znižovaná. Zdroj: Engadget

komentáre
  1. Potrebuju podobneho “Mesiasa” ako bol Steve pre Apple. Myslim ze BB by to este nemalo vzdavat a ist aj nadalej svojou cestou a bojovat.

    0
    0
  2. Aj ako milovník telefónov s klávesnicou ktorá bola plnohodnotná a dala sa na nej písať esej poslepiačky, trvalo mi to ale aj ja som sa musel presunúť k dotykáčom, BB boli mnou najviac uznávané komunikátory ktoré ponúkali stále to čo telefón ponúkať má, dobré ovládanie, telefonovanie a písanie správ ale konzumenti si zvykli na dotykáče takže BB musí ísť ďalej, aj keď som proti, ak chcú zarobiť telefóny s klávesnicou musia ukončiť a ísť s dobou… je mi z toho smutno…

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.